Leon van der Heijden curriculum vitae

DIPLOMA’S:
1973 - 1977 M.A.V.O.
1979 Handels Kennis
1979 School voor consumptieve beroepen
1979 - 1981 -3e en 2e restaurant kok
1984 S.V.H. patisserie
1985 S.V.H. keuken en het personeelsbeleid
1986 S.V.H. leermeester
1991 S.V.H. restaurant vestiging papieren
1995 Instelling kok
1995 Dieet kok
2014 HACCP certificaat

Managment trainingen, leider schap trainingen:

KLM. Gast contactraining 1988
KLM. Personeels managment training 1988
Dale Carnegie Institute Intermenselijke Relaties training 1993
John Maxwell Develop the Leader Within You 1995
John Maxwell Laws Of Teamwork 1997
Dr. Rohm D.I.S.C. 2001


STAGES:
1984 Ristorante "San Domenico" 2-sterren bedrijf in Imola in Italië
1986 Hotel Restaurant "DE SWAEN" 2-sterren Oisterwijk in Nederland
1991 "Auberge du Cep" Fleurie, Frankrijk ,2 sterren

Wedstrijden:
1982 J.K.B.
1984 Deelname zilver koksmuts
1984 Culinaire show Twente 1e prijs
1984 Nationale Kampioenschappen Finale
1985 Culinaire Show Twente Eervolle Vermelding
1985 Mandarine Napoleon Nationale 1e prijs
1985 Mandarine Napoleon Internationale 4e prijs
1987 Deelname Zilveren Koksmuts
1988 Mouton Rothschild Competitie 3e Prijs
1989 Nationale Hospitality manifestatie Certificaat
1991 Zilveren Champignon Certificaat
2012 Finalist soupier van het jaar

WERKERVARING:
1979 - 1980 "Bistro de Kikvorsch 's-Hertogenbosch
1980 - 1982 Restaurant "De Korenbeurs" Tilburg
1982 - 1983 Militaire dienst
1983 - 1984 "Kurhaus" Scheveningen
1984 - 1985 "Villa Rozenrust" Leidschendam 2 sterren
1985 - 1986 "Auberge de Koets" `s-Hertogenbosch
1986 - 1987 Hotel "Climat de France 'Best 4 sterren (opening)
1987 - 1988 "Restaurant Chateau Neercanne" Maastricht 1 ster
1988 Food Festival "Barbizon Hotel" New York, organisator
1988 - 1989 Golden Tulip Barbizon Maastricht, (opening)
1989-1990 Golden Tulip Barbizon St-Honore Parijs Frankrijk, (opening)
1989 - september-oktober Support GT"Jan Tabak" bij het opstarten van de nieuwe keuken
1991 - 1992 Restaurant "Villa Fleurie" Rosmalen (opening)
1993 - 1994 Restaurant "De Hooge Kley" Leusden (heropening)
1994 - 1999 "Het Hamersveld" Leusden verpleeghuis
1994 Consultant voor de gentlemen's club "Amicitia in Amersfoort( opening)
1999 - 2001 Universiteit van Nyenrode te Breukelen
2001- Heden Eigenaar van Catering en Consulting company” Chef Leon” .
2004 – Maart 2019 Culinair Productontwikkelaar convenience (verse) producten. Henri
Drunen. Verantwoordelijk voor Clean Label solutions.
2012-November. Ondersteuning Internationaal Team in Mumbai India.
2013-November. Ondersteuning Internationaal Team in Quito Equador en Amazone.
2014–Januari tot juli 2014 Culinair adviseur Brasserie, zalen, café en catering Kerkzicht te Nuland.(her opening)
2017- Oktober. Ondersteuning Ibiza taskforce “Inzperium business retreat en coaching”
2019- Opening restaurant ’T Genoegen te Uden.