't Genoegen heeft haar deuren afgelopen jaar geopend. Het team van Léon en Margot van der Heijden heeft u de afgelopen tijd in het restaurant in Uden met liefde en plezier geholpen aan een plezierige en smakelijk diner. Echter ook zij zullen kort de deuren even sluiten voor een welverdiende vakantie. 't Genoegen uit Uden zal dan ook gesloten zijn van 9 september tot en met 17 september. U kunt op de website natuurlijk altijd terecht. Reserveren kan natuurlijk altijd. U zult dan alleen data vanaf 18 september weer kunnen invullen voor een reservering.

Water vermaak bij 't Genoegen te Uden

Laatst konden we u melden dat we in het restaurant airconditioning hadden. Dat was de afgelopen dagen wel erg fijn. Want ook met een hittegolf kunt u bij ons verfrissend eten. Echter dat was binnen. We hebben natuurlijk ook een terras. Helaas werkt airconditioning niet buiten. We hebben daarom een zwembad geïnstalleerd op het terras. Misschien is dat niet iets voor de volwassenen als u op het terras zit, echter kinderen vinden deze verkoeling geweldig en zo kunt u dan ook met de gehele familie genieten van het 't Genoegen.

Vacatures

We zijn op zoek naar sprankelende, behulpzame, geen 9 van tot 5 mentaliteit hebbende, medewerkers. Word jij enthousiast van het werk in de horeca, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Ben jij geïnteresseerd, bel ons dan via 0413-714523 of stuur ons een bericht via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Airco bij 't Genoegen

Het is inmiddels officieel zomer. We gaan de terrassen op en genieten van het mooie weer. Bij restaurant 't Genoegen hebben we een fantastisch terras waar u van het mooie weer kunt genieten onder het genot van een drankje of hapje. Echter wordt het u te warm, geen probleem want binnen kunt u nog steeds genieten van het fantastische weer onder het genot van Airconditioning. Wij zweten voor u in de keuken, zodat u lekker fris van uw drankjes en diner kunt genieten.

Het asperge seizoen is weer begonnen. In de oudheid, bij de Grieken, Romeinen en Chinezen, werden asperges omschreven als geneeskrachtig. Ze zijn rijk aan vitamines en mineralen. Tegenwoordig vinden we ze vooral lekker.
Asperges zijn goed voor het hele lijf. Asperges zijn met name rijk aan vitamine E. De B-Vitamines zitten vooral in de kop van de asperge. Verder levert de asperge veel mineralen op. Kalium, calcium, magnesium, ijzer en een beetje koper, mangaan, zink en fluor.

Bij 't Genoegen staan natuurlijk de asperges op het menu, niet alleen omdat het zeer gezond is, maar ook omdat het vooral lekker is.

't Genoegen Sokken

Verdient jouw vader eens iets anders dan de standaard vaderdagcadeau's? Heb je voorgaande jaren al een bierpakket, parfum en een paar sokken gegeven? Nodig je vader nu eens uit voor iets speciaals: een diner bij Restaurant 't Genoegen. Alle vaders krijgen het weekend van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni een kleine attentie bij een bezoek! Reserveer snel je tafel om zeker te zijn van een plekje én een attentie.

Eindelijk is het dan zover. Komende zaterdag 6 april 2019 is ons restaurant een feit. Het is een samensmelting van ideeën en ambities die uiteindelijk een restaurant aan de Prior van Milstraat 107 vormen. Wij, Margot en Léon van der Heijden, heten u van harte welkom bij: 't Genoegen