Restaurant 't Genoegen gaat graag duurzaam te werk. Dit betekent dat we niets weggooien wat we kunnen recyclen. Denk hierbij niet alleen aan het scheiden van plastic, karton en restafval, maar ook aan voedsel! Daarom doen we mee met de actie van Stichting Samen tegen Voedselverspilling. 

Op woensdag 16 oktober is het Wereld Voedsel dag. Op deze dag wordt er op elke mogelijke manier stilgestaan bij eten in de hele wereld. Zo zijn er diverse keukens: de Italiaanse keuken met pizza en pasta, de Aziatische keuken met sushi en heel veel kruiden maar ook de Nederlandse keuken met seizoensproducten en hutspot. Helaas zijn er ook nog steeds veel mensen ter wereld die geen of onvoldoende beschikking hebben tot eten. Stel je voor dat je de dag moet doorkomen met een lege maag.... Juist ook om deze reden zijn we extra alert op voedselverspilling. Doet u thuis met ons mee? Kijk voor tips op https://samentegenvoedselverspilling.nl/verspillingsvrij/

 

't Genoegen Sokken

Verdient jouw vader eens iets anders dan de standaard vaderdagcadeau's? Heb je voorgaande jaren al een bierpakket, parfum en een paar sokken gegeven? Nodig je vader nu eens uit voor iets speciaals: een diner bij Restaurant 't Genoegen. Alle vaders krijgen het weekend van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni een kleine attentie bij een bezoek! Reserveer snel je tafel om zeker te zijn van een plekje én een attentie.

Geniet tijdens de Kerst van een volledig verzorgd 7-gangenmenu. Chef Lèon en zijn keukenbrigade hebben een prachtig menu voor u samengesteld. 
Voor €62,50 p.p. geniet u van een 7-gangenmenu inclusief aperitief en amuse. U kunt per gang een keuze maken uit A of B. Deze keuze dient u door t geven bij uw reservering. Bent u vegetarisch, veganistisch of heeft u een allergie? Geef dit door bij de reservering en dan houden we daar rekening mee. 

Klik hier voor het Kerst menu bij 't Genoegen.

We heten u van harte welkom! 

Met gastvrije en culinaire groeten Léon en Margôt van der Heijden.

Restaurant ‘T Genoegen
Tel: 0413-714523
Mob: 0628888849

Mfm Dtv live met het Goedemorgen Café in 't Genoegen

Na een welverdiende vakantie is het tijd om onze gasten weer te verwelkomen. Vanaf woensdag bent u weer van harte welkom in 't Genoegen te Uden. Dat vieren we aanstaande zaterdag zelfs met een heuse live radio uitzending vanuit de keuken van ons restaurant. Onze vrienden van het "Goedemorgen Café" van Mfm / Dtv zullen hun radio uitzending LIVE houden vanuit onze keuken. De presentatoren gaan ervaren hoe het is om in de keuken te staan en doen een wedstrijd onderling wie het beste kan koken. De beoordeling komt natuurlijk van Chef Leon zelf, echter u kunt ook live in deze uitzending aanschuiven en wie weet kunt u de tijdelijke koks beoordelen. Aankomende zaterdag van 9uur tm 12uur (ochtend) zal de uitzending LIVE plaatsvinden.

Vacatures

We zijn op zoek naar sprankelende, behulpzame, geen 9 van tot 5 mentaliteit hebbende, medewerkers. Word jij enthousiast van het werk in de horeca, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Ben jij geïnteresseerd, bel ons dan via 0413-714523 of stuur ons een bericht via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

't Genoegen heeft haar deuren afgelopen jaar geopend. Het team van Léon en Margot van der Heijden heeft u de afgelopen tijd in het restaurant in Uden met liefde en plezier geholpen aan een plezierige en smakelijk diner. Echter ook zij zullen kort de deuren even sluiten voor een welverdiende vakantie. 't Genoegen uit Uden zal dan ook gesloten zijn van 9 september tot en met 17 september. U kunt op de website natuurlijk altijd terecht. Reserveren kan natuurlijk altijd. U zult dan alleen data vanaf 18 september weer kunnen invullen voor een reservering.

Het asperge seizoen is weer begonnen. In de oudheid, bij de Grieken, Romeinen en Chinezen, werden asperges omschreven als geneeskrachtig. Ze zijn rijk aan vitamines en mineralen. Tegenwoordig vinden we ze vooral lekker.
Asperges zijn goed voor het hele lijf. Asperges zijn met name rijk aan vitamine E. De B-Vitamines zitten vooral in de kop van de asperge. Verder levert de asperge veel mineralen op. Kalium, calcium, magnesium, ijzer en een beetje koper, mangaan, zink en fluor.

Bij 't Genoegen staan natuurlijk de asperges op het menu, niet alleen omdat het zeer gezond is, maar ook omdat het vooral lekker is.

Water vermaak bij 't Genoegen te Uden

Laatst konden we u melden dat we in het restaurant airconditioning hadden. Dat was de afgelopen dagen wel erg fijn. Want ook met een hittegolf kunt u bij ons verfrissend eten. Echter dat was binnen. We hebben natuurlijk ook een terras. Helaas werkt airconditioning niet buiten. We hebben daarom een zwembad geïnstalleerd op het terras. Misschien is dat niet iets voor de volwassenen als u op het terras zit, echter kinderen vinden deze verkoeling geweldig en zo kunt u dan ook met de gehele familie genieten van het 't Genoegen.

Eindelijk is het dan zover. Komende zaterdag 6 april 2019 is ons restaurant een feit. Het is een samensmelting van ideeën en ambities die uiteindelijk een restaurant aan de Prior van Milstraat 107 vormen. Wij, Margot en Léon van der Heijden, heten u van harte welkom bij: 't Genoegen 

Airco bij 't Genoegen

Het is inmiddels officieel zomer. We gaan de terrassen op en genieten van het mooie weer. Bij restaurant 't Genoegen hebben we een fantastisch terras waar u van het mooie weer kunt genieten onder het genot van een drankje of hapje. Echter wordt het u te warm, geen probleem want binnen kunt u nog steeds genieten van het fantastische weer onder het genot van Airconditioning. Wij zweten voor u in de keuken, zodat u lekker fris van uw drankjes en diner kunt genieten.